Ok?

läste precis ett inlägg på Paow's blogg och hennes kille hade postat ett inlägg i hans blogg om att det är mer okej för en kille att lägga ut bilder på sig själv i underkläder än en tjej vilket jag tycker är helt fel...

Okej jag kan fatta att han inte vill att massa folk ska se hans flickvän utan kläder men att säga rakt av att det är okej om han visar rumpan på en bild men inte hon är ju bara off.

+ vad är det egentligen för skillnad på underkläder och bikini? varför är det så stötande att lägga ut en bild på sig själv i underkläder men inte i bikini, det är helt okej. ?

Om man vill lägga ut bilder på sig själv lättklädd för att få någon sort bekräftan på sin kropp är det väl upp till en själv?

Enligt mig är det exakt lika dant om en tjej lägger ut en bild på sig själv i underkläder som om en kille skulle göra det :P
Det var tydligen domma bilderna han menade, kanske inte världens roligaste att sin flickvän lägger ut såna bilder men who cares? vill hon lägga ut domma för att få lite extra uppmärksamhet så låt henne.

:)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0