Rubrik?

Igår var jag ensam i staden mellan klockan 13 och 15 och vandrade runt i massa affärer för att ha något sorts tidsfördrift och det resulterade i ett nytt linne från Gina och att jag hittade världens skönaste säng inne på Åhléns som jag bara ville begrava mig i och sova ända till 15! Hittade en jätte stor, jätte mjuk barbapapa också!

 
På tal om shopping och pengar skulle jag verkligen vilja skaffa mig ett deltidsjobb nu! Jag är en riktig fattiglapp just nu - har 4kr på kortet och 0kr kontant... haha.. det ogillar starkt! Jag har kommit så sjukt mycket som jag vill köpa men som jag tyvärr inte har råd med t.ex. en ny parfym eftersom min är slut (Miss Dior vill jag ha men tyvärr kostar den runt 800:-...), jag vill ha nytt smink eftersom att mitt håller på att ta slut (Foundation, puder det är typ 250:- tillsammans--), Mario Kart till wii (bara spelet kostar 600:- sen skulle jag ju vilja ha 2st rattar med hehe), sen vill jag ju köpa nya kläder och så nya handsfree efter som att mina är trasiga, och sen skulle jag verkligen vilja ha en egen lägenhet (helst tillsammans med Christoffer♥ hihi (a)).. men det kommer verkligen inte hända på x-antal år och väldigt mycket sparande och jobbande!


Ska börja kolla upp sommarjobb nu så alla inte blir tagna haha! Förra året var jag ute jätte sent och det blev inte alls som jag hade tänkt mig först (Det blev bättre av en ren slump vilket gillas starkt!!)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0