Fredag!

Äntligen är det fredag!

Sista skoldagen med vårt gammla (och bra) schema! :( Vi kollade på ung & bortskämd, eller som min mentor per-håkan trodde att det hette: "Borta & utskämd" haha! Aldrig tagit mig tid att se det förut men det var faktiskt ganska roligt att se hur som inte ens kunde prioritera saker att köpa.. Dom fick 80:- per person i veckan att leva på och så satt dom ner och diskuterade vad de skulle köpa så säger en: "Asså är dom helt dumma eller? Dom sitter och räknar upp massa matsaker liksom..." ...lite fail... ^^

Idrotten var så sjuuuuuuukt jobbig idag!! Svår hinderbana non-stop 25min... inte så lätt som det låter....  Och japanskan var lika trevlig som alltid :)

Mötte trevligt folk som jag inte träffat på väldigt länge på stationen när jag väntade på bussen och väl på bussen satte jag mig brevid en som gått i min paralell klass 7:an, 8:an, 9:an och pratade med honom :) Tyvärr så resulterade det i att jag åkte förbi min hållplats och fick gå en bit men jaja jag kom ju fram till sist! haha!

Just nu sitter jag och tittar på när Christoffer lagar mat till oss (vi är i hans mammas lägenhet ensamma denna helgen så nu får han stå för maten eftersom att jag inte kan laga mat för 5 öre!! haha). Det blir biff á la Lindström till middag eftersom han tydligen ska ha ett sorts matlagnings prov på i skolan pom jag fattat rätt :)


Detta blev ett lite lånt inlägg men grattis till dig som orkat läsa hela, du vet nu nästan allt om min dag idag :D


hittade denna på google när jag googlade "cute" ...haha så söt!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0