snorigt värre...

Idag kan jag ju säga att jag pretty much har levt på nudlar, snyt papper och nässpray. Not good asså.

Men men man får ta det som det kommer!

Bortsätt från att varje gång jag nyser så kan man fylla ett tomt mjölkpaket med snoret som kommer ut ( jag vet att ni gillade den informationen ;)♥ ) så mår jag faktiskt mycket bättre nu än vad jag gjorde i helgen! Stakars Christoffer fick ta hand om mig medans mitt huvud värkte och min temperatur gick från kokhet till iskall och tillbaks till kokhet... Tack älskling för du tog hand om mig så bra ♥

En positiv sak är väl att som resultat av min sjukhet så blev jag äcklad av mat nästan hela helgen vilket i sin tur resulterade i att jag gick ner 3 kg.. där var i alla fall ett plus i kanten!  . .. dock vill jag inte ställa mig på vågen igen nu efter att min matgladhet kommit tillbaka (lite hungrigare än förut?) ... men vi säger att jag fortfarande väger 3 kg mindre (a) haha!

Idag har jag läst nästan hela dagen och för ungefär en timme sen läste jag ut boken. läste "Breaking Dawn" igen... (för er som inte vet är det den 4:e boken i twilight sagan)

Nej, jag är ingen twilight fantast men jag måste faktiskt säga att dom böckerna är riktigt bra! Filmerna gillar jag också.. inte de bästa filmerna som skapats direkt men ändå :) ..släpade faktiskt med mig Christoffer på premiären av "Eclipse" i somras (a)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0