Rygghuggare...

För en stund sedan kom jag tillbaka från en liten bowlingomgång med min fader ( han slog mig hara med typ 10 poäng ;) )

Så nu sitter jag och tittar på säsongsavslutning / bortklippta scener från top model och herregud...! Det programmet bevisar verkligen vilka rygghuggare de flesta tjejer är!

Jag menar inte att vara anti-femenistisk eller sexist eller vad man nu kan kalla det ( jag är faktiskt emot allt sådant och jag blir skitsur när någon säger att antingen killar är si eller tjejer är så )

Men när det kommer till detta så måste jag faktiskt säga att tjejer är lite så ( inte alla men många ). Jag är tjej själv och jag har själv tyvärr pratat bakom folks ryggar många gånger (har faktiskt slutat med det och jag försöker vara rättfram och säga vad jag tycker ), och det har de tjejer jag känner med. Ett tag umgicks jag faktiskt mest med killar för de är mer "rättframma" och ärliga i sitt sätt (jag säger definitivt inte att alla är det).

Fast när det kommer till Top model så är det faktiskt riktigt roligt att se hur de går bakom alla deras ryggar och snackar massa skit om varandra och vilka "bitches" dom verkligen är ... dom är riktigt extrema där haha!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0