Söndag

Idag har varit näst intill en typisk söndag för mig jag vaknade, knaprade i mig en macka i sängen och segat framför tvn hela dagen.

Ganska härligt men ändå grymt segt.

tog en halvtimme - 45 min till att fota nu på eftermiddagen med Anna och Tim. Bilderna kommer nog bli bra när vi fixat til dom lite på datorn och klippt ihop det. Kommer säkert bli en kick-ass affisch ;D

här kommer några bilder från idag ( inte dom vi ska använda haha )


När vi var klara såhade jag en ingnidning av ICA :)..och lådorna :)
...Och IFK Grimslöv skylten (a)...
...och soptunnan :D hahah ja, jag är knäpp ^^

..Och denna är bara för jag känner mig ego idag :)  [ kolla va blek jag ser ut! :o ]


Hälsosamt?

När jag kom hem förut gick jag raka vägen in i köket, hämtade en bulle, lite godis och ett glas cola, slängde mig på sängen och slog på tv:n. Jag anser mig inte som en väldigt ohälsosam människa men inte heller en hälsosam - jag är en medelmåtta. Men vissa är verkligen extrema!

Jag zappade runt på tv:n och hittade ett program som hette "Jamies matrevolution" eller något liknande som handlade om "den nakna kocken" Jamie Oliver som skulle få Amerika att försöka ändra på sina matvanor till det bättre.

Man fick se vad ungarna i mellanstadiet där fick att äta och det var helt sjukt! Barnen som var mellan 6-10 fick "frukost pizza" ( vanlig pizza till frukost ) tillsammans med chokladmjölk och till lunch fick dom pommes frites och hamburgare... inte undra på att USA är känt för alla överviktiga personer när skolor bara trycker i dem massa fettig mat tre gånger om dagen (!)

En gång under programmet så visade han barnen ( som var 6 år ) olika grönsaker och rotfrukter och frågade dem om de visste vad det var för något men ingen av ungarna kunde en ända sak! ( t.ex han höll upp tomater och frågade om visste vad det var och det svarade "potatis" ...?! ) eller när han höll upp en äggplanta och de svarade päron? Men sedan när han höll upp Chiken nuggets kunde alla svara utan 1 sekunds tvekan :O!


Ärligt vår generation och den som kommer kommer verkligen vara helt fucked up av all skräpmat som vi stoppar i oss ( även om vi vet att det är dåligt för oss ). Som jag sagt förut är jag inte en hälsosam människa men så extrem är jag inte! Det är helt sjukt vad som händer med vår generation!

Nej, jag säger inte SLUTA ÄTA SKRÄPMAT OCH GODIS jag säger TRAPPA NER PÅ DET om än bara lite!


Ett tag sedan.

Nu var det ett tag sedan jag skrev. Jag har börjat på gymnasiet i måndags, klassen är trevlig och jag trivs med både skolan och mitt schema. Härligt att möta lite nytt folk sammtidigt som det är kul att stöta på gamla bekantskaper i korridererna!

igår var en rolig dag! Den började vis klockan 5 på morgonen som alla dagar gjort denna veckan sen bar det av till skolan där vi hade mediakunskap, vilket visade sig vara ett roligt ämne, sen hade vi idrott och slutade sedan vid halv tolv ungefär. Sedan vandrade jag ner mot centrum med Anna och Tim och blev attackerad av ett bi på busshållplatsen haha! Dom åkte hem typ halv elva så gick till Hong Kong med Annie och firade att hon precis hoppat av omvårdnad och ska börja media på kungsmad!

Sen kom Sofia och Christoffer så vi snacka lite och sedan gick jag och Christoffer iväg till stationen för att jag skulle ta bussen hem men "tyvärr" missade jag den så följde med Coffe hem och sov över där (a) På kvällen gick vi ut med Jesper och Ermin i Alvesta och var lite sociala lite här och var med trevligt folk, det var kul !

tack för veckans bästa dygn :) <3

tråkigt..

Bara för jag har tråkigt just ju....

Har du druckit tills du spytt? - nej :)
Sårat någon? - nae det tror jag la inte :)
Förlorat en vän? - nja :)
Träffat nya människor? - yes :D
Kysst en främling? - hm, kände typ inte coffe när vi kysstes första gången? haha ^^
Tagit droger? - nope
Gråtit? - ja
Skrattat tills du kissat på dig? - nej haha!
Tältat? - Naj
Solat? - jaa !
Haft ett förhållande? - ohja :D
Gjort dig riktigt illa? - näää
Läst en bok? - Japp
Skickat fel sms med flit? - nej haha...
Suttit vid datan en hel natt? japp
Näckat? Inte ännu :o
Solat naken? noo
Fått utegångsförbud? - Yes....
Sagt "jag älskar dig" och menat det? - ja!
Sagt "jag älskar dig" och inte menat det? -  nej
Varit i slagsmål? - ne
Pussat någon utav samma kön? - jaa (a)
Sjungit högt på ett berg? - nää
Kysst någon i regnet? - nä :( eller ah, dugg?
Kysst någon i skogen? - Ohja!! :D
Kysst någon du inte borde? - ja.. >.<
Tappat rösten? - nä:)
Varit på festival? - jao :)
Gått upp i vikt? - mmm...
Gått ner i vikt? - nä...
Brännt dig? - ja :o
Fått en ful bränna av tex kläder/ smycken? -
Varit utomlands? - yes box!
Gjort ett bra köp? - massa bra!
Tagit upp kontakten med en gammal vän? - ja :)
Sovit under bar himmel? - nej :(
Vad kommer du sakna mest? - Sommaren :(
Gjort några nya percingar/ tatueringar? - nee
Badat? - jaaa!
Varit vaken en hel natt? jo det har jag må du tro ;)
Har du svarat ärligt på alla frågor? - yes ;DIkväll blir det bio med älsk <3

The phantom of the Opera

Jag har aldrig varit ett fan av opera om man säger så men det finns en speciell film med opera som jag verkligen gillar, Nämligen " Fantomen på Operan " eller originaltiteln: " The phantom of the Opera ".

Filmen har en tydlig handling, ett triangeldrama mellan Huvudinnehaverskan, som i filmen heter Christine, fantomen och Christines barndomsvän Raoul. Båda männen trånar efter den vackra Christine och försöker stjäla hennes hjärta ( på sina egna speciella små sätt.. )

Sången är en väldigt stor del i filmen och även om man som jag, normalt sätt inte gillar opera så mycket, kan man verkligen gilla hela denna filmen! Sången förstärker filmen på ett otroligt bra sätt och gör en fantastisk film.

Med skådespelare som Gerald Butler [ från t.ex Gladiator eller The ugly truth ] kan ju denna inte bli mer än bra ;)

Jag rekommenderar denna filmen till alla som har en seg fredag idag :)Att teckna

Att teckna har alltid varit något av det jag verkligen älskat att göra när jag har minsta lilla ensamtid men någon gång under tiden mellan någonstans i höst och i sommar har jag tappat lusten för att teckna.. Men under sommaren när jag tagit en sorts "paus" från allt det har jag haft så många upplevelser och samlat på mig massa inspiration från alla möjliga platser och människor och idag har jag faktiskt målat en bild.

Jag ska börja teckna igen nu- jag har sagt det många gånger under sommaren men idag märkte jag, än en gång, hur mycket jag tycker om att få använda min fantasi och skapa.

Men även om många upplevelser har gett mig inspiration så är det mest fortfarande musik som är huvudinspirationen. De som har varit i mitt rum har också sett massa av mina gamla målningar och skisser på mina väggar men när jag ser på dom är jag inte det minsta nöjd. Visst, de flesta har minnen som jag fått inspirationen från men när jag ser på dom blir jag besviken för jag ser att jag bara slarvat ihop något bara för sakens skull.

Mitt problem när det kommer till att teckna och måla är mitt tålamod. Jag har väldigt lite tålamod och stressar ofta igenom en målning bara för att starta på en ny och göra samma sak igen. Jag måste verkligen lära mig att lägga ner mer tid på en teckning och bli nöjd istället för att göra fem halvtaskiga.

Även om jag gillar färgglada målningar och målningar av landskap och sådant tycker jag mest om och är bäst på
att göra ansikten i blyerts så det är det jag kommer göra mest nu.


Jag kommer troligtvis ladda upp bilder på vad jag ritat men förvänta er inga mästerverk, jag är bara femton år och har inte så värst mycket talang, jag tecknar bara för att det alltid varit och kommer alltid vara något av det som jag verkligen gillar att göra.

Nu när jag börjar på media som är en ganska kreativ linje hoppas jag på att bli lite bättre iallafall. :)

Nigahiga i mitt hjärta!

Hahaha omg! Just nu sitter jag och skrattar ihjäl mig på youtubes roligaste komiker! Nigahiga är så F*****g rolig!!!


Det é Chill..

Dessa senaste dagar har jag bara legat och latat mig så mycket som möjligt! Som jag nämnt förut är mitt sommarlov snart över så jag försöker ta vara på det så mycket jag kan.

Denna sommaren har jag ändå gjort kanska mycket på nu när jag tänker efter.

Jag har:

* Jobbar med projekt arbetet i 3 veckor [ varav 1 vecka jag var i Bosnien ]
* Varit 1 dag i Kroatien med projektarbetet
* Varit 2 Veckor i Linköping [ 1 vecka med älsk, några dagar med Zoran å Gabriel och Nårga dagar med Andres å Jocelyn ]
* Varit 1 vecka i Göteborg
* Varit på Liseberg med Christoffer
* Varit massa med pojkvän<3
* Varit med Kompisarna <3
* Bara Chillat <3


Lite senare kanske söta Annie kommer hit en sväng :)

Imoegonkväll blir det att åka till Christoffer som kommer hem från Linköping <3


Ps: R.I.P mitt favorit glas som åkte i golvet inatt när jag rullade ur min säng.. du kommer bli saknad<3 Ds.

Jag har officiellt fått damp på min alldeles för liten säng. Ikväll åker den ut och en större ( men ful ) säng kommer in tills jag fått en ny dubbelsäng som jag förhoppningsvis inte rullar ut ur.


Förändring

Nästa måndag så börjar jag media programmet på gymnasieskolan Kungsmad. Grundskolan ligger bakom mig och sommaren har nåt sitt slut.

Många tycker att det är skrämande med förändrig t.ex att byta skola men det gör inte jag. Visst är jag lite fundersam om hur personerna i min nya klass kommer vara och vilken buss jag ska ta för att komma i tid men är inte det vad alla 94:or tänker just nu?

Jag ser det som en ny erfarenhet i livet som blir exakt vad man gör det till! Ger man sig in på det med ett öppet sinne och en bra attityd kan det bara gå bra!

Även om majoriteten kommer vara främlingar den första veckan så vet jag att Växjö är inte stort - det finns massa där som jag känner, 3 stycken av mina vänner har t.o.m valt samma program som jag [ nej, det visste jag inte när jag sökte in ] och även om jag inte är rädd för nya människor så är det faktiskt skönt nu i början att slippa sitta ensam på lunchen och peta i skolmaten alldedes ensam.

När jag var liten var jag alltid rädd för att vara ensam. Jag kände mig illa till mods om jag inte hade minst en person vid min sida hela tiden - det gör jag inte längre. Visst, det blir alltid roligare när man är många så är det ju alltid men ibland måste man göra saker ensam också - annars kommer man aldrig kunna bli oberoende av andra. Jag är ändrat mig mycket det senaste året och jag vet att för 1 år sen skulle jag antagligen fakeat magont och stannat hemma från skolan. Men inte nu längre, nu vet jag att förändring är oundvikligt, man måste bara inse fakta och försöka göra det bästa av situationen.


:D

Btw- bara för vi inte går i samma klass längre betyder det inte att vi inte kan vara vänner mer, det betyder bara att vi inte kommer träffas varje dag fem dagar i veckan :)


Härlig hemmakväll

hallå hallå bloggen.

Just nu sitter jag framför datorn, lyssnar på chill shakira låtar, chattar med anna och planerar lite smått inför imorgon kväll. Ska grilla här hemma med kompisar, det kommer bli jätte bra säkert. :)

Det är en jätte härlig hemma kväll just nu, inget som behövs göra som jag inte kan göra imorgon, bara softa.

Har precis connectat min blogg till facebook också via nån app som heter bloglovin' så får la se hur det funkar snart ^^

Jag har insett hur bra Shakira är de senaste timmarna också! Hon är en så grymt begåvad kvinna som kan både dansa och sjunga! Hon är så grymt snygg också! Om jag var en kille eller lesbisk skulle det verkligen vara min drömtjej! Haha!

Nä men ärligt nu, hon är verkligen en jätte bra artist. :)

Shakira - Tú [ live ]


Shakira och Beyoncé - Beautiful liar


Shakira - La Pared

Karl-oskar

Denna helgen har varit jätte trevlig med gamle gode Karl-oskar!

Träffat massor av nya och gamla vänner och haft det toppen!


Blogg torka!

Nu är det ju så att jag har haft världens blogg torka dom senaste dagarna men jag har en ursäkt!

Vår Raouter (stavning? ) här hemma är trasig så just nu får jag sitta i min lillasysters rum med en 1m lång kabel och ha ett mycket segt internet så det är därför jag inte är inne på internet över huvud taget så mycket längre, det är för jobbigt :)

men det kanske är nyttgt för mig att inte sitta framför datorn så mycket längre! :)

Igår fick jag sommarens första bi-stick när jag var ute och plockade krusbär med christoffer! :(

Men det var trevligt igår ändå! Tre av mina bröder [ zoran, gabriel och lilla anders ] var hemma här på besök så vi grillade och pratade och hade det trevligt sen var Christoffer med också vilket gjorde det hela ännu bättre!

I förrgår hade vi kräftskiva här hemma :) Även om jag inte gillar skaldjur var det mysigt :D

satt uppe ganska länge och tittade på en av mina favoritserier Scubs med gabriel också! :)

Bilder kommer sent ikväll om jag orkar när jag kommer hem :)

Si-fi namn?

Jag läste precis en artikel om namn som börjat dyka upp på dagisen nu när en ny yngre film-älskande generation växt upp!

Det stod vad och hur många som hette det namnet t.ex

1 pojke i sverige heter Tengil [ från bröderna lejonhjärta ]
3 pojkar delar namn med Chewbacca från Starwars
44 st pojkar heter Legolas ( från Sagan om Ringen )
152 svenskor heter Arwen ( också från sagan om ringen )
27 Flickor heter Katla ( som draken i bröderna lejonhjärta )
Boba heter 5 killar, precis som en tjock grodliknande sak i StarWars skulle jag tro?

osv osv!

Haha lite fult att döpa sitt barn till vissa av dessa namn t.ex "Boba" eller "Darth Vader" som ett antal också heter. Men visst om alla inklusive barnet är nöjda så varför inte? Vissa namn är fina med t.ex Arwen, som min låtsas systers dotter heter.

Personligen skulle jag mycket hellre ge mitt barn ett annorlunda och unikt namn än t.ex erik. ( nej jag tycker inte illa om det namnet, det är bara lite vanligt )

Fast jag har redan bestämt vad mina framtida barn ska heta (a) Även om det är ungefär 10år tills jag tänker få barn så kan man ju alltid vara lite förberedd (a) hahaha!


Länken till artikeln hittar ni här: http://www.aftonbladet.se/wendela/barn/article7538268.ab 

Gårdagen med Rebecka <3

Gårdagen med Rebecka var en stor succé!

Jag behövde umgås med en tjejkompis! få prata massa skit och tjejsnack och shoppa [ kort sagt- sådant som varje kille hatar ]

Jag köpte ganska mycket.. Jag köpte för ungefär 2300 kronor! Min lön från bosnien jobbet kom tidigare än väntat och nu har jag redan shoppat upp den! Sen så tjänade jag ju hos pappa med! Så det kommer också ramla in 500:- till snart med så just nu är allting prima!

Denna sommaren har verkligen varit toppen~Den bästa sommaren hittills- Solklar 10:a!

Tillbaka till gårdagen!

Dagen började ungefär vid 10 när jag gick upp och gjorde iordning mig [ intresseugglorna antecknar! ] sen började jag smsa med becka som hade dubbelkollat bussarna [ Som tur var för jag hade kollat fel! ] bussen jag hade tänkt att vi kunde ta gick bara f.o.m idag ( 1/8 ) ! Så om det inte varit för rebecka hade vi inte ens kommit in till Växjö! haha!

Mötte Dino på bussen in - Tatueringen var jätte fin! :)

Väl inne i stan gick vi loss inne i affärerna :3

Som sagt shoppade jag för ungefär 2300:- ! Men det var ingeting onödigt + det var mina alldeles egna välförtjänta pengar :D!

Sedan åt vi på Koh Thai ( Becka tyckte att servitören var jätte snygg ;)  lite kul att se på när hon fnissade ihjäl varje gång han gick förbi faktiskt haha (a' )

Men ärligt- Jätte god mat där! Speciellt den über goda kokos glassen! Rekommenderas starkt!

Sedan såg vi på bio! Trollkarlens lärling. Den var OK, inte sommarens bästa rulle precis men den funkade.  Tyckte det var lite kul att den onda i filmen hete Maxim Horvath  hihi (a'

När jag kom hem hade vi besök, Sara m. familj och både Sara's och Andres gamla klasskompis som ingen av dom träffat sen 70-talet! Så stannade uppe och pratade lite, hon var trevlig :)

Sen var det läggdags för trötta mig!Helt spontan bild på Becka.


söt men på lite fel håll (a)
Helt spontan och inte alls fjortis bild på mig.


Jag shoppade inte så mycket som det ser ut (a) haha!Lyckade riva mig på nåt ställe utan att ens märka det! haha ja ibland lyckas man! :)

RSS 2.0