valborg

Glad Valborg Allihop! :D <3
Hoppas alla får en riktigt skön kväll! :D


Johnny Depp <3

Nu har jag tänkt att jag ska skriva lite om min absoluta favorit skåderspelare nämligen underbara Johnny Depp<3 Jag verkligen älskar alla hans vågade och kreativa i filmer ( visserligen är det inte han som regisserar filmerna med hans sätt att välja spännande och utmanande roller är förstklassig och lika dant med hans oklanderliga skådespelar insatser! ) sammtidigt som han har en sån skön bad ass attityd irl har han också en sån skruvad smak i roller! Han säger också att han inte gillar att titta på sina egna filmer för att han inte gillar att se sig själv och vara så egoistisk vilket jag tycker är jätte coolt av honom!  

Och han är med i nästan varenda en av min favorit regissör Tim Burton's filmer! :D

Såg Alice i Underlandet med Annie när den precis kommit ut på bio och utan Johnny Depp skulle den definitivt inte vara lika bra som den var!! :D


lite knäppt

Dt är konstigt egentligen att man har något sorts behov av att berätta personliga saker för andra människor. Saker som man annars brukar ha för sig själv delar man med sig till andra. Sociala nätverk så som facebook har blivit något enormt stort och varför? Jo, för vårt behov av att berätta. T.o.m nu berättar jag om vad jag tänker på, samma gör jag på facebook och till andra personer och det gör ni med.

hehe inte så värst intressant  att läsa om på en blogg men vafan why not? :)Lyssna på: Aloha Oe - Johnny Cash eller med Tia Carrere :)

Kungafamiljen...

Asså ärligt nu.. Vem fan bryr sig om Viktoria ska gifta sig?! Eller om Madelenes har lite kärleksproblem?! Åh blir så trött på det jävla kungahuset (och att media bryr sig om dom och sriver massa ointressanta artiklar om dem) Dom gör ingenting viktigt ens! Dom bara finns där och låter oss betala för deras bröllop etc! -.-' Har dom ens egna jobb? Nu har Aftonbladet gjort en tråkig serie om dom med ( ganska länge sen men ändå ^^)  kan vi inte avskaffa monarkin eller något? De gör ju ingen nytta precis...


<3

Världens Godaste <3

gillar du det inte, läs inte

ska bara påminna om att detta är min blogg alltså är det jag som bestämmer vad det ska stå i den, gillar du det inte, läs inte då, ingen tvingar dig så fuck off jävla no-lifer :)

Mode...

Som jag sagt tidigare i bloggen är mode någonting mycket underligt och man undrar ju hur de som sätter modet ( och verkligen de som följer det till punkt och pricka ) tänker, Ena sekunden är någon hur fult som helst och i nästa hyllas det. Tydligen har grått hår blivit den nya mode flugan nu. "det ända sättet att bli blondare än blond" enligt Kate Moss's frisör Nicole Cleark. För mindre än några månader sen fick personer världen över panik när de upptäckte sina första gråa hårstrån och nu färgar de håret frivilligt.

Hur fort kan folk ändra uppfattning om saker och ting egentligen?

Hur kan tandkräm bli randig?!

Haha nu är jag äntligen tagit reda på den frågan jag alltid ställt mig själv varje gång jag borstar tänderna; Hur fan kan tandkrämen bli randig?!

Jo faktiskt så finns det två olika sätt för "tandkrämsmakarna" att göra tandkrämen randig! ( Who Knew? ^^ )


1 Tuben fylls samtidigt med t.ex. tre färger. Viskositeten (fastheten) och konsistensen är densamma för alla tre delar och därför sker ingen uppblandning. De tre färgerna ligger längsgående i tuben, vilket gör att det kommer ut randig tandkräm. Detta sätt är det vanligaste och det som vi använder vid påfyllning av våra randiga tandkrämer.

 

2 Tandkrämstuben förses med ett litet rör, innehållande fyra längsgående kanaler, intill tubmynningen. Närmast mynningen hälls en gel-tandkräm, t.ex. blå gel, som dock inte når över rörkanten. Därefter fyller man på resten av krämen - oftast vit pasta. När man trycker på tuben, kommer den vita pastan att pressas ut genom tubmynningen, men också trycka mot den blå gelen, som därigenom pressas ut i kanalerna längs plaströrer. Även här är det samma viskositet på de olika delarna, vilket innebär att den blå gelen lägger sig som fyra ränder utanpå den vita.


Hoppas att du som läste detta sa: aha! nu precis som jag :) (y'


Lyssna på: You me at Six - Liquid Confidence


Pon and Zi <3Underhållt mig med att måla lite :)
Bilden blev Failad men men :)


Lyssna på: Panic! at the Disco - The only difference between Martyrdom and Suicide is press Coverage

sjukt

Det är sjukt! Läste precis att en supermodell vid namn Alessandra Ambrosio ville ha större rumpa. Finns det någon som är nöjd med sin kropp? ( förutom anna anka då ). 

På tal om att jag läste aftonbladet nyss.. Det var en man som hade mördat sin sambo och sin son och sedan begått självmord ( och exakt så hände det i filmen "The forth kind" med ;o ) ..Läskigt

Kändisar

Kollade precis på tv-kanalen "E" och den kanalen är där allt skvallen om kändisar finns. och det får mig verkligen att tycka synd om kändisar.. Visst de tjänar otroligt mycket pengar för ett relativt lätt jobb men tänk att knappt ha något privatliv alls.. inte särskilt skönt kan jag tänka mig "/

Vilket jobb också.. att vara paparazzi och att ha ett jobb som går ut på att tränga sig på folk som vill bli lämnade ifred måste vara riktigt frustrerande..

Kort sagt skulle det vara mkt mkt bättre om alla bara slutade upp och skötte sitt ist ! :)


The forth kind

Jag tittade på en film igår som hete " The Forth Kind " som en kompis hade sagt att jag måste se. Filmen handlade om riktiga händelser, de hade till och med klippt in riktigt filmade klipp från just den studen då det inträffat.

Filmen handlade om en psykolog i Alaska, Nome som hade flera patienter som hade samma problem; Någonting hände när de sov, de hade allihopa sett en slags uggla som alla visste var något annat. Efter att hon den här psykologen pratat med alla patienter och försökt med hypnos på några ( som insett någonting som gjort dem livrädda ) började hon spekulera kring möjligheterna att de kan ha blivit utsatta för bortrövningar av icke mänsklig intelligens ( utomjordligar ). Jag ska inte säga mer för jag har redan förstört halva filmen för de som vill se den men denna filmen har alltså baserats på en riktig händelse och jag tror på det.

Jag och min kompis satt faktiskt och diskuterade ( via sms ) om utomjordlingar. Vi trodde båda på att det finns en mer utvecklad livsform någonstans i universum och att de är fullt medvetna om vår existens. Min kompis tror att de egentligen inte vill vara aggresiva ( som de påstods vara i filmen och som vi ser dem idag ) och att de nog är rädda för oss människor egentligen. Han tror att de lever ett långt liv och därför lever de på ett passivt vis och hellre observerar och analyserar medans vi lever relativt korta liv och därför väljer att agera snabbt och aggresivt och ganska ofta förhastat därför ser de oss som en aggresiv ras och är rädda för oss.

Jag tror absolut att det kan vara som han säger för såklart att vilken annan ras som helst ( till och med djur ) skulle se oss som en aggresiv ras för vi ÄR en aggresiv ras. Människan har det i hjärnan att vi är på toppen av matkedjan, att vi är det farligaste rovdjuret och därför har vi rätt till vad vi än vill, även om det betyder att fånga och snitta upp främmande livsformer för att kunna studera deras anatomi. Människan är i grund och botten en nyfiken och vetgirig ras som kan ta till våld för att få veta ytterligare mer och därför tror jag att det finns en mer utveklad livsform som är viss om människans existens men de håller sig på säkert avstånd.Titta på filmen: The Forth Kind !!! ( men titta inte på den mitt i natten som jag gjorde den är lite läskig ^^ )
Lyssna på: Year 3000 - Cheap Trick


Fantasi och Verklighet

Jag läste någonstans att folk som tittar mycket på romantiska filmer har sämre kärleksliv än de som inte tittar på romantiska filmer ( detta gäller även böcker och liknande ). Jag tror att det bara är sant för folk som inte kan skilja på verklighet och fantasi. Visst vore det underbart om man lyckades hitta en man som är exakt som mannen i sin favorit kärleks roman men jag tror att om man bara är ute efter den "perfekta" mannen och ignorerar alla andra kommer man bli fruktansvärt ensam. Personligen tycker jag det är riktigt gulligt när personen i fråga har en liten skavank någonstans och om det är någonting i personligheten man stör sig på kan man snart komma att inse att man saknar just det när personen är långt borta och man bara sitter och längtar efter honom. Det man måste komma ihåg hela tiden är att ingen kan vara perfekt. Alla har någon liten skavank någonstans, en mörk sida, bara att vissa har mer och mindre dåliga egenskaper och vissa är bättre än andra på att dölja dem för omvärlden.

Att folk har svårigheter med att skilja på verklighet och fantasi är ingenting nytt. Människor har ett behov av att drömma sig bort, om än bara för ett ögonblick. Detta kan man göra på olika sätt, vissa läser en bra bok, vissa sätter sig framför tv:n och sätter på en bra film, vissa spelar ett bra spel osv.. den ända nackdelen med detta är att oftast är fantasin bättre än verkligheten och personer tenderar vilja vara kvar i sin fantasi för alltid. Om man tar filmen "avatar" som ett exempel. Människor har faktiskt begått självmord efter de insett att de inte kan åka till planeten där filmen utspelar sig, de har skapats stöd grupper och chatt forums på internet för de som blivit deprimerade efter filmen och detta är en mycket extrem form av att vilja vara kvar i sin fantasi.

Det folk gärna förbi ser är att verkligheten också kan vara vacker. Man kan alltid drömma sig bort om sin dröm man/kvinna men den äkta varan kan INGET slå. Man kan alltid drömma sig bort till pandora men har de personerna någonsin stannat upp för att titta på jordens skönhet? Har de sett alla vackra platser jorden har att erbjuda? Och sen så har faktiskt regissören till "Avatar" James cameron faktiskt fått mycket inspiration från jorden. Infödingarna på Pandora är faktiskt skapade med inspiration från indianer.

Alltså det är helt okej ( om inte nödvändogt ) att drömma sig bort i fantasi världar lite då och då men man ska aldrig låta det överglänsa verkligheten :)


Filmtips!: Stolthet och Fördom med Kiera Knightly- Jätte bra romantisk drama!! <3
Lyssna på: Paper heart - The All-American rejecs

Obama

Jag var precis inne på Omegle ( en chattsida där man får chatta med en slumpmässigt vald främling från ett slumpmässigt valt land ) och då chattade jag med en 17 årig tjej från USA, vi "kallchatta" lite först sedan kom vi in på Obama och att han infört ett nytt sjuksystem i USA. Jag blev förvånad när denna tjejen sa att hon tyckte det var jätte dåligt och var inte alls nöjd. Folk klagar på den förhöjda skatten och denna tjejen tyckte att folk utnyttjade det nya systemet t.ex mexikanska invandrare. När hon sa detta kunde jag inte undgå att tänka att visst hon kanske hade rätt, vissa kommer personer utnyttja det nya systemet så de får sjukvård billigare men dessa personer kanske har det väldigt svårt (ekonomiskt) och att utnyttja det nya systemet kanske är deras ända chans att få sjukvård? Hon sade också att många läkade slutade sina jobb eftersom de får mindre betalt och det får mig att undra: Varför blir man läkare om man inte är intresserad utav att hjälpa sjuka människor utan bara lönen?

Jag tycker ialla fall att Barak Obama är något av det bästa som hänt USA..  För att förutom att införa bättre sjukvård och försäkring för de som har dåligt ställt ekonomiskt så har han infört en ny lag om att hjälpa undomar betala för collage ( universitet i USA som kan vara väldigt dyrt ) och mycket mer. Jag förstår inte hur folk kan tycka illa om allt han gjort?

Storbloggare...

Då var det dags för ett nytt inlägg! :D

Det jag verkligen undrar är hur storbloggaren Dennis M kan umgås med Kissie? ( som jag personligen tror att en pantmaskin skulle acceptera p.ga. att hon består av ungefär 99% plast ). Dennis verkar vara en sån skön snubbe och kissie är så otroligt störig? En annan bloggrelaterad sak jag upptäckte i morse ( som jag VET att många redan visste men jag upptäckte det liite senare ), Storbloggesrskan Paow är bara ett år äldre än mig! Jag har hela tiden trott att hon var ungefär 19-20 år, men nej, hon är 16 (snart 17)!  Titta in på hennes blogg (Paow.se) så kanske ni fattar varför jag blev så förvånad när jag fick reda på hennes riktiga ålder!

Och påtal om Kissie.. Hon måste vara grymt osäker i sig själv, jag menar, vilken tjej skulle behöva alla de där skönhets operationerna, så utmanande kläder och extrema personlighet om de inte var osäkra i grunden? Jag kan nästan gissa på att hennes personlighet som vi ser i bloggen är ett trick för att få fler läsare.. Jag är nästan säker på att hon inte alls är så "självsäker" i verkligheten.

Det är bara lite synd att se hur långt människor går för att försöka bli perfekta. ( + enligt mig har hon faktiskt blivit värre med alla ingrepp för det ser ut som om något galet mutant bi attackerat henne... och hennes självsäkerhet förbättras garanterat inte av alla negativa hat kommentarer på hennes blogg.. men som man bäddar får man ligga ).

Känns som om detta är mitt mest meningslösa inlägg hittills men det får gå ^^

Snygg med photoshop och smart med google

Såg precis en reklam för en Chanel parfym med skådespelaren Kiera Knightly som modell och bilden var så överdrivet reducherad! Jag menar liksom varför behöver man förstora modellens bröst för att folk ska köpa parfym? Jag undrar verkligen om det finns en ända reklam där modellen ser ut som hon faktiskt gör i verkligheten?

Folk undrar varför många ungdomar lider av sjukdomar så som anorexia och bullemi men inte undra på att man får funderingar om hur ens kropp ser ut när man ständigt blir påminnd om hur man "ska" se ut! Och det knäppa är att inte ens de som visar upp det "rätta" utseendet har det så tekniskt sett är det helt omöjligt att se helt rätt ut utan att använda t.ex photoshop.

På tal om skönhetsideal.. I Twilight sagan så är vampyrer omänskligt vackra, de är smala med perfekta former och utsökta anletsdrag och enligt böckerna och filmerna så har dom inte förändrats någonting alls sedan den dag de "förvandlats" till vampyrer och där säger författaren (stephanie mayer) faktiskt emot sig själv. Skönhetsidealen ändras ständigt. För några hundra år sen så skulle man vara riktigt fet för det var ett tecken på att man hade mycket pengar och då funkar ju inte det när stephanie tydligt målat upp bilden om hur slanka och muskulösa vampyrerna är och alltid varit.

Dock är Twilight sagan riktigt bra!! Älskar både böckerna och filmerna :P


Lyssna på: Hey Julie - Fountains of Wayne    -det är en bli glad låt ;D

Funderat länge på haha^^

Jag har länge funderat på en helt meningslös men ändå (för mig) intressant fråga: Ser alla samma färger? Tänk om den färg som jag lärt mig heter Röd är egentligen Blå i dina ögon bara att du har lärt dig att just den färgen heter röd?

Haha jag funderar alltid på sådana meningslösa saker och försöker förgäves komma fram till ett svar. ^^

Måste bara nämna en jätte tabbe jag läste om i AB nyss haha!

Ett stort sällskap av de som jobbar med den nya Harry Potter filmen hade tydligen varit ute på en pub och festat ( och hade av någon anledning manuset till den nya Harry Potter filmen med sig? ) Manuset var tydligt märkt med orden: ”Privat och konfidentiellt” så inte undra på att någon blev lite nyfiken å tog det. ( oj vad smarta dom filmarbetarna verkar!  )  Så nu när någon har tagit manuset (och troligtvis läst och spridit det) så de måste göra om det, haha ja, ibland går det ju som det går..

Dock blev jag ( en Harry Potter nörd ;) ) en aning besviken när jag i artikeln också läste: "Handlingen i filmerna baserade på den sista Harry Potter-filmen innehåller dramatiska förändringar jämfört med boken. Det avslöjar Sun i dag efter att tidningen har kommit över en kopia av manuset som en filmarbetare uppges ha glömt på en pub."

Jag gillar böckerna och jag tycker att dom borde hålla sig till att filmatisera böckerna, inte komma på egna historier!


Lyssna på: Starlight - Muse  :P

Men snälla..?

Nu får änna Aftonbladet ta och skärpa sig tycker jag! Såg precis en artikel med överskriften "Får panik- under skönhetsingreppet - Botoxen går inte som planerat ". Repotaget handlar om svenska Hollywood frun Maria Montesami och när hon fick botox  och det började blöda lite extra därför att hon tagit vitaminer innan vilket gör blodet tunnare, alltså var det absolut ingenting alls viktigt men tydligen kände Aftonbladet att det var värt ett eget Repotage på webb-tv:n... Slöseri med tid och resurser enligt mig! Den reportern kunde varit ute och tagit reda på nyheter som faktiskt spelar roll men nej, nu måste man såklart göra ett repotage om någonting alla redan sett eftersom det gick på tv... -.-'

Jag tror att pressen som chefsredaktör för en ganska stor tidning att hela tiden vara först med de mest intressanta nyheterna är för stora i dagens samhälle. Vi är inte längre vana att vänta på det vi vill ha, vi förväntar oss det blixtsnabbt och som resultat sjunker Kvalitén avsevärt..

kan inte folk bara inse att det är bättre att vänta en liiten stund extra och göra något bra än att bara slänga ihop någonting lite snabbt?

Lyssna på: Hollywood Whore - Papa Roach  ;)

Sura jävlar -.-

Åh! Varför måste alla vara så förbannat sura hela J*vla tiden?!?!!


Det andra inlägget :D

Jahopp nu får man nog ta tag i den svåraste frågan: "Vad ska jag blogga om?" Jag antar att jag kommer skriva om mina funderingar och åsikter mest för ärligt talat, hur många är intresserade av att läsa om mig vardag egentligen? Inte jag iaf haha ^^

Okej nu till mitt första "riktiga" inlägg: Varför oroar man sig egentligen vad alla andra tycker och tänker? Jo visst finns det folk som skiter fullständigt i vad andra tycker men det är inte många. Och är det verkligen så dåligt att bry sig om andras åsikt?

Jag måste nog erkänna att jag bryr mig väldigt mycket om andras åsikt, även om jag vet att jag inte borde göra det. t.ex just nu funderar jag på om folk kommer skratta åt det faktum att jag är så ovanligt och överdrivet seriös just nu, men jag fortsätter ändå skriva :) 
 
Men är det verkligen så dåligt att bry sig om vad andra människor tycker? Om t.ex någon skulle säga: Nicole, fan vad tråkig din nya blogg e! Så skulle ju jag antagligen fundera på hur jag skulle kunna göra för att å den mer intressant ( inte för ja bryr mig så mkt om min blogg men ändå ^^ ). Och då är det ju någonting positivt! :) ( haha låter som en gammal lärare eller nåt nu  xD )

Jaja, tillbaka til min lilla "huvudfråga" :)

Jag tror att människor alltid söker efter en viss acceptans, vissa mer än andra. Jag tror att vi är rädda för att om vi gör någonting som är "onormalt" så kommer människorna i vår närhet att tycka att vi är "knäppa" men det är där som vi gör det största misstaget faktiskt! Det är när vi försöker vara som alla andra som vi blir ointressanta och "en i mängden" som folk vänder oss ryggen, och vem kan klandra dem? Jag menar vem vill vara vän med en kopia när man kan vara vän med ett original? :P

 Nej, jag är inte den mest självständiga men som sagt, jag skriver om saker och ting jag funderat på och jag har kommit fram till att jag måste försöka vara mer självständig så detta fungerade faktiskt som en slags "peppnings-text" till mig faktiskt. :)

Hehe japp det va mitt andra inlägg, och hoppas det fanns någon som faktiskt orkade läsa det och inte blev för uttråkad ^^


Lyssna på: Nomy-Hold your head up high

Den passar liiite till inlägget ^^


Nu har jag blogg.. :)

Hehe ja du, först säger man till sig själv: Nä jag ska inte skaffa blogg som alla andra. Och nu sitter jag här och skriver det första inlägget till min blogg. Varför jag skapade den vet jag inte riktigt, antar att jag har lite för mycket fritid ^^

RSS 2.0